İçeriğe geç

Acele Posta Servisi Ne Demek

Acele posta servisi nedir?

110 ülkeye, hedef posta idareleriyle ikili anlaşmalarımız kapsamında sunduğumuz öncelikli hizmetimiz olup, acilen alıcısına ulaştırılması gereken uluslararası gönderilerinizde faydalanabilirsiniz.

PTT acele posta kaç günde gider?

Ekspres Tebligat’ın, gönderildiği kentsel dağıtım alanı içinde 1 gün (24 saat), il sınırları içinde kabul tarihinden itibaren en geç ertesi gün, iller arasında ise kabul tarihinden itibaren en geç 2 gün içinde ulaştırılması önem arz etmektedir.

Aps mektup kaç günde ulaşır?

Mektubun ülke içinde ortalama 2-3 gün içerisinde size ulaşması beklenmektedir. Size gönderilen mektubu takip etmeniz mümkündür ancak bunun için cezaevindeki mektup göndericisinin mektubu APS Kargo veya APS olarak göndermesi ve adreste cep telefonu numaranızı belirtmesi gerekmektedir.

Acele posta ücreti ne kadar?

ACİL POSTA HİZMETİACİL POSTA HİZMETİ ÜCRET TARİFESİ YURTİÇİ1TÜRKİYE15,00 TL2I. Grup Ülkeleri45,00 TL3II. Grup Ülkeleri60.

Aps ile kaç günde?

APS: Gönderilerin alıcılarına en kısa sürede ulaşmasını sağlamak için tasarlanmış güvenli, düşük maliyetli, ayrı ve özel bir hizmettir. APG, yurtiçi gönderilerde gönderiden sonraki gün, uçağın bulunmadığı uzak bölgelerde ise en geç ikinci gün + 1 gün içerisinde alıcılara ulaştırılır.

Aps cumartesi çalışıyor mu?

HAYIR. Sadece hafta içi saat 17:00’a kadar artı APS aracı 16 bulunduğu postaneden hareket eder. Teorik olarak, bu nedenle hafta içi saat 16:00’a kadar gönderim mümkündür.

En hızlı posta hangisi?

APS, PTT’nin özel bir hizmetidir. Uzun adı ekspres posta hizmeti olarak ifade edilir. Bu, alıcıya mümkün olduğunca çabuk ulaşması gereken gönderiler için özel olarak oluşturulmuş bir hizmettir.

En hızlı kargo hangisi?

YK Plus 24 ile en yoğun hatlar arasında yer alan 10 hattımızda teslimat süresini 48 saatten 24 saate indiriyoruz. İstanbul’dan Gaziantep, Erzurum, Malatya, Trabzon, Diyarbakır’a ve bu şehirlerden İstanbul’a kargolarınız YK Plus 24 ile 24 saat içerisinde adresinize teslim ediliyor.

Ptt kargo şubede kaç gün bekler?

Gönderimi kaç gün içinde teslim almalıyım? Cevap: Gönderinizi Kargomat’a teslim ettikten sonra 3 gün içinde teslim almanız gerekir. 3 gün içinde teslim edilmeyen kargonuz göndericiye iade edilecektir.

Aps PTT nedir?

APS, PTT tarafından sağlanan çok özel bir hizmettir. Uzun adı ekspres posta hizmeti anlamına gelir. Alıcıya mümkün olduğunca çabuk ulaşması gereken gönderiler için özel olarak geliştirilmiş bir hizmettir.

Cezaevinde mektuplar hangi gün dağıtılır?

Hapishane mektupları çok önemlidir. Silivri-9’da her perşembe mektuplar dağıtılır. Her mahkûmun gözleri ovuşturulur. Parmaklıklardan gelen her mektup günlerce ve haftalarca bir neşe ve umut kaynağı olur.

Cezaevine giden mektuplar uyapta görünür mü?

Hükümlünün tüm yazışmaları, başvuru konusu bakımından rencide edici nitelikte olsun veya olmasın, sistematik olarak UYAP’ta kayıt altına alınmaktadır.

Aps ne kadar 2024?

22 Ocak 2024 Pazartesi günü PTT APS ile gönderilen belge Ankara’ya ancak 24 Ocak Çarşamba günü ulaştı. Belgeler 25 Ocak Perşembe günü sabah 09:30’da dağıtıldı ve akşam 17:00’de teslim edildi. Henüz ulaşmadı. Ekspres Posta Servisi (APS) de 85 ₺ ücret talep ediyor. 10 gr. Kaplumbağa bile zarfı daha erken teslim ederdi.

Aps ne demek?

Antifosfolipid antikor sendromu (APS) bir otoimmün hastalıktır. Otoimmün hastalıklar, vücudun bağışıklık sisteminin vücudun dokularına ve hücrelerine saldıran ve zarar veren antikorlar ürettiğinde ortaya çıkar. Antikorlar bir protein türüdür.

2024 PTT kargo ücreti ne kadar?

PTT Taşıma ÜcretleriKargo AğırlığıŞehir İçi Taşıma ÜcretiŞehirlerarası Taşıma Ücreti7 kg/desi₺128,00₺158,008 kg/desi₺135,00₺167,509 kg/desi₺142,00₺177,0010 kg/desi₺149,00₺186.

Hızlı posta ne demek?

APS, PTT tarafından sağlanan çok özel bir hizmettir. Uzun adı ekspres posta hizmeti anlamına gelir. Alıcıya mümkün olduğunca çabuk ulaşması gereken gönderiler için özel olarak geliştirilmiş bir hizmettir.

Hızlı kargo PTT kaç günde gelir?

Kargo teslimatı genellikle 2 ila 3 iş günü içerisinde gerçekleştirilir. Ayrıca kargonun kurumlara teslim süresi de teslimatı etkileyen faktörlerden biridir. Teslimat süresini etkileyen faktörler arasında kargonun gönderileceği mesafe de yer alır. 2 ila 3 iş günü içerisinde gönderilen gönderiler adreslere teslim edilir.

Aspos kargo nedir?

Kıbrıs ASPOS (KKTC Askeri Postası) KKTC’de görev yapan askerlerin kullanabileceği askeri posta ve kargo da KTBK Komutanlığı bünyesinde hizmet vermektedir.

Arabada aps nedir?

Otomatik park sisteminin sürücüleri, araçlarını otomatik park sisteminin girişine getirirler, burada tüm yolcular araçtan iner. Buradan araç, mekanik manevralarla boş bir alana taşınır ve burada bir görevli tarafından otomatik olarak park edilir. APS’ler, alan tasarrufuna yardımcı oldukları için faydalıdır.

Tavsiyeli Bağlantılar: Çağrı Merkezi Yaş Sınırı Var Mı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir